Marijke Creveld - Klassieke homeopathie

> Consulten
> Telefonisch spreekuur
> Waarneming
> Afspraken veranderen
> VergoedingConsulten
Consulten zijn uitsluitend via telefonische afspraak. Deze worden gehouden op dinsdag tot en met vrijdag. Een eerste consult duurt anderhalf uur, vervolgconsulten één uur. Het tweede consult wordt na vijf weken gehouden. Consulten daarna, zijn wisselend één tot drie maanden later.

Telefonisch spreekuur
Voor het maken van afspraken en telefonische consulten kunt u bellen tijdens mijn telefonische spreekuur op tel: 038 454 2687:
Ma/di/wo: 19.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag:    09.00 uur tot 10.00 uur
Het is ook mogelijk het antwoordapparaat in te spreken. Als u uw telefoonnummer achterlaat, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Waarneming
Bij langdurige afwezigheid is een vervanger bereikbaar. Deze informatie staat op mijn antwoordapparaat. In het weekend ben ik vaak bereikbaar tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Ik spreek de diensten in op mijn antwoordapparaat.

Afspraken veranderen
Afspraken veranderen of afzeggen kan telefonisch; bij voorkeur ruim van te voren. Voor consulten die niet minimaal één werkdag van tevoren telefonisch veranderd of afgezegd zijn, wordt de consultprijs berekend.

Vergoeding
De vergoeding van de klassieke homeopathie zit in het aanvullend pakket van een deel van de zorgverzekeringen. Deze verzekeraars vergoeden een deel van de consultprijs. Elke verzekeraar heeft zijn eigen vergoeding.

Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de website van de NVKH (Nederlandse Vereniging Klassiek Homeopaten) en van uw zorgverzekering.