Marijke Creveld - Klassieke homeopathie

> Klassieke homeopathie
> De praktijk
> De geneesmiddelenKlassieke homeopathie
In mijn praktijk wordt u op een persoonlijke manier benaderd. Er wordt niet alleen naar uw lichamelijke klachten gekeken, maar ook naar wie u bent als individu. Mogelijk heeft u ook psychische klachten. Wat u meegemaakt heeft in uw leven en hoe u zich daarbij voelde, speelt een rol in de behandeling. In mijn praktijk komen veel mensen met chronische klachten. Deze klachten hebben tijd nodig om te verminderen. U kunt ook terecht met acute klachten; hier werkt homeopathie snel. Klassieke homeopathie stimuleert het eigen genezend vermogen en brengt u weer in balans. Uw weerstand wordt opgebouwd, waardoor chronische klachten verdwijnen, u meer energie krijgt en u zich lichamelijk en psychisch beter gaat voelen.

De praktijk
In mijn homeopathische praktijk krijg ik graag veel informatie van u, daarom wordt alle tijd genomen voor een gesprek. Hierin wordt informatie uitgewisseld over de lichamelijke klachten, wanneer en waardoor deze ontstaan zijn en over wie u bent. Zo kan de ene persoon hoofdpijn hebben door verdriet en de andere door irritatie, drukte of door bepaald voedsel. Ieder mens heeft zijn eigen karakter; de één kan niet tegen alleen zijn, de ander is rusteloos of heeft angsten. De één is open, de ander gesloten. Dit alles speelt een belangrijke rol in de keuze van het homeopathische middel.

In mijn praktijk heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van mensen met klachten door trauma’s, straling (onder andere electromagnetische straling en radio– en chemotherapie) en vuur.

De geneesmiddelen
De homeopatische geneesmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke producten en hebben geen bijwerkingen. Ze worden door homeopathische firma’s en apotheken gemaakt van plantaardige of dierlijke producten of van mineralen. Deze middelen stimuleren het zelfgenezend vermogen van de patiënt.

In mijn praktijk werk ik specifiek middelen gemaakt van bomen.
Zie: www.diospyroskaki.nl